Katso lauantain APV – IKK -ottelu livenä YouTubessa!

Lauantaina 5.12. klo 17.00 pelattavassa APV – IKK -ottelussa tullaan kokeilemaan jotain tällä sarjatasolla varmasti ennennäkömätöntä. Ottelu tullaan näyttämään suorana lähetyksenä APV:n YouTube-kanavan kautta!

Otteluja on tällä sarjatasolla toki videoitu ja ehkä jopa näytetty suorana ennenkin, mutta nyt ei olla tekemässä mitään webcam-tyylistä lähetystä. Ottelu tullaan kuvaamaan kolmella kameralla ja ohjaamaan pelin kulun mukaisesti. Ja ettei lähetys olisi pelkkää laitojen kolinaa ja yleisön kohahduksia, niin tietenkin luvassa on myös selostus. Ottelun selostuksesta vastaavat todelliset vanhan liiton alavutelaiset kiekkomiehet Kyösti ”Köpi” Härkönen ja Seppo ”Roope” Tuokkola!

Muistutetaan kuitenkin kaikille lähialueen lätkäjännäreille, että ”rautaliiga” on yhä parasta paikan päällä! Tulkaa siis hallille luomaan se loistava ottelutunnelma, minkä tälläinen lähetys varmasti ansaitsee!

Ja tässä vielä kaikille etäkannattajille ja kotisohvalta seuraajille linkki ottelun YouTube-sivulle!

P.S. Muistattehan että Areenalla pelataan jo myös perjantaina, kun vieraaksi saapuu Kurikan Ryhti. Tervetuloa!