Pudotuspelit alkavat

Runkosarja kaudelle 2015-2016 on saatu päätökseen ja tulevana viikonloppuna alkavat pudotuspelit. Tällä kaudella pudotuspelit pelataan siten, että runkosarjassa sijoille 1-2 sijoittuneet joukkueet (Jeppis ja Muik) etenevät suoraan välierävaiheeseen. Puolivälierät pelataan runkosarjan sijoille 3-6 sijoittuneiden joukkueiden kesken. Puolivälierien otteluparit ovat siis IKK – KoMu HT ja Virkiä – APV.

Runkosarjan viidennelle sijalle sijoittunut APV aloittaa pudotuspelit siis matkaamalla Lapualle Virkiän vieraaksi perjantaina 26.2. Ottelu alkaa klo. 18.45. Virkiä on ollut tällä kaudella todellinen kanto Peli-Veikkojen kaskessa, sillä kaikki pisteet keskinäisistä kohtaamisista ovat menneet lapualaisten plakkariin. Ottelusarjan toinen osaottelu pelataan Alavus Areenalla lauantaina 27.2. klo 17.00. Mikäli voitot ovat lauantain jälkeen tasan, niin sunnuntaina pelataan vielä kolmas ja ratkaiseva ottelu Lapualla.

Puolivälierät ja välierät pelataan paras kolmesta -järjestelmällä. Finaali pelataan tällä kaudella paras viidestä -systeemillä, ja finaalin ulkopuolelle jääneet joukkueet ratkaisevat henkisen pronssimitalin kohtalon yhdellä ottelulla. Jääkiekkoliiton tulospalvelusta löytyy tarkempi otteluohjelma.