Pudotuspelit alkavat

Runkosarja kaudelle 2015-2016 on saatu päätökseen ja tulevana viikonloppuna alkavat pudotuspelit. Tällä kaudella pudotuspelit pelataan siten, että runkosarjassa sijoille 1-2 sijoittuneet joukkueet (Jeppis ja Muik) etenevät suoraan välierävaiheeseen. Puolivälierät pelataan runkosarjan sijoille 3-6 sijoittuneiden joukkueiden kesken. Puolivälierien otteluparit ovat siis IKK – KoMu HT ja Virkiä – APV. Runkosarjan viidennelle sijalle sijoittunut APV aloittaa pudotuspelit siis… Lue lisää »

Katso lauantain APV – IKK -ottelu livenä YouTubessa!

Lauantaina 5.12. klo 17.00 pelattavassa APV – IKK -ottelussa tullaan kokeilemaan jotain tällä sarjatasolla varmasti ennennäkömätöntä. Ottelu tullaan näyttämään suorana lähetyksenä APV:n YouTube-kanavan kautta! Otteluja on tällä sarjatasolla toki videoitu ja ehkä jopa näytetty suorana ennenkin, mutta nyt ei olla tekemässä mitään webcam-tyylistä lähetystä. Ottelu tullaan kuvaamaan kolmella kameralla ja ohjaamaan pelin kulun mukaisesti. Ja ettei… Lue lisää »

Ilves – JYP tänään Alavus Areenalla!

Alavus Areenan lätkäkausi saa tänään lentävän lähdön, kun Ilveksen ja JYPin liigamiehistöt kohtaavat kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Areenalla klo 18.30. Otteluun on vielä lippuja jäljellä, ja voit ostaa oman lippusi helposti Alavus Areenan lipunmyynnistä samalla, kun saavut hallille. Liput 15 euroa. Tervetuloa! Ilves leireilee tällä viikolla Kuortaneella ja Alavudella. Lue Ilveksen verkkosivuilta Tuomas Tuokkolan mietteet tämän päivän harjoitusottelusta… Lue lisää »

Kesätreenit alkavat!

APV:n edustuksen ”kesäloma” on vähitellen takana ja alkaa valmistautuminen ensi kauteen. Kesäharjoitukset alkavat ensi viikon tiistaina ja aluksi mennään kahdesti viikossa harjoitusjaksolla, jossa valmistellaan äijät kesän kovempaa treeniä varten. Edustusjoukkueen lisäksi myös kaikki seuran B-juniorit ovat tervetulleita mukaan kesärinkiin. Ensimmäiset treenit pidetään siis ensi tiistaina 12.5. klo 18.00. Kokoontuminen jäähallin edessä ja päälle ulkoiluvarustus. Helatorstain vuoksi… Lue lisää »

Ilves Alumni vs. Wanhat Veikot

Alavus Areenan kiekkokausi huipentuu ensi lauantaina 28.3.2015 pelattavaan hyväntekeväisyysotteluun, jossa vastakkain ovat Ilves Alumni ja Wanhat Veikot. Ottelu alkaa klo 16.00. Liput 5 / 3 €. Tervetuloa!