F06 voitokas Lapualla

Kauden toinen harjoitusottelu takana!

Sunnuntaina 28.9. APV:n F06 kävi testaamassa ensi kertaa Lapuan jäähallin. Kovin vieraskoreita eivät vierailijat olleet vaan ottivat alusta asti selkeän komennon. APV aloitti salama-alulla, eli kaksi maalia heti ensimmäiseen vaihtoon. Kotijoukkueen hyvin pelannut maalivahti olikin täystyöllistetty koko 40 minuutin aikana, kun taas APV:n maalivahdeilla oli välillä hieman tekemisen puutetta.

Pelissä ilahdutti erityisesti APV:n syöttöpeli, joka oli välillä todella oivaltavaa. Ymmärrettävästi hyökkäysinto kasvoi ottelun edetessä ja kostautuikin välillä Virkiän päästessä harppuunahyökkäyksiin, joista rokottivat armotta.

Tulosta tuskin muistaa kukaan, mutta 8-3 ei liene kaukana totuudesta. Tsemppipalkinnoin APV:stä palkittiin Luka Setälä ja Eelis Kolu.