Neljä pelaajaa lainassa S-Kiekon A-junioreissa

Edustus lainasi 14.1 pelattuun S-Kiekon nuorten alueliigaotteluun neljä pelaajaa. Mukana olleet Iiro Kaitola, Perttu Sippola, Aleksi Sepponen ja Markus Onnela olivatkin kaikki pelipäällä ja pääsivät tehopisteille.

Veikoille vahvistuksia loppukauteen

Veikot saavat vahvistusta rosteriin, kun Karhu HT:ä edustanut S-Kiekon kasvatti Roni Salonen  liittyy joukkueeseen. Myös kertaalleen jo hokkarit naulaan lyönyt, monista loukkaantumisista kärsinyt huippunimi Lassi Siljanto palaa edustuksen riveihin kolmen ottelun mittaisella lainasopimuksella Liikunnan Riemusta. Molemmat miehet tuovat vahvistusta jo muutenkin kovaan puolustuskaartiin.  

Rajat paukkuu

Kimmo Mäkelä rikkoi 500 pisteen rajan 2 divisioonassa! Tähän tarvittiin ainoastaan 265 ottelua.

Vieraskirja sulkeutuu

Edustusjoukkueen vieraskirja on toiminut lähes kymmenen vuotta Freebok-palvelun tarjoaman vieraskirja-alustan päällä. Vuoden alussa Freebok ilmoitti lopettavansa toimintansa ja sulkevansa kaikki vieraskirjapalvelut. Freebokin ilmoituksen mukaan vieraskirjojen oli tarkoitus sulkeutua 22.3.2015. APV:n vieraskirja saattaa siis lakata toimimasta hetkellä millä hyvänsä. Lähes kymmenen vuoden aikana APV:n vieraskirjaan on jätetty lähes 7000 viestiä ja vieraskirjassa on vierailtu yhteensä 500 000… Lue lisää »